Dette er programmet for 2022

Dørene åbner kl 12:00.

DJ Terkel spiller igen i år festpladsen op! Terkel formår at få alle til at smile og bevæge sig. Så der er massere af god musik at danse til når der bliver gjort klar til næste band! Terkel er også konferencier, så han holder alle informeret dagen igennem.

Alle nedenstående tider er vejledende og kan varriere en smule i løbet af dagen.

 Hawkeye & Hoe – kl 13.00

Hawkeye & Hoe er en fast tradition til Vejrumbro Open Air!

Igen i år kommer de med fuld udrykning og sætter gang i pladsen med et brag!

Glæd jer til at Vejrumbro Open Air 2021 bliver skudt i gang på bedste maner, med alle de sange du kender og nogen af dem med et lille twist!

 

SE MERE HER!

Die Herren – kl. 15.30

Die Herren er et dansk U2-kopiband dannet den 1. marts 1991 i København.

Die Herren har siden midthalvfemserne spillet omkring 80-90 koncerter om året, hvoraf størstedelen har været i Danmark.

Die Herren spiller udelukkende U2’s sange og stilen er kendetegnende ved medrivende sceneoptrædener og et visuelt og grafisk udtryk.

Tennis – kl 17.45

Vi tør godt sige, at vi er verdens mest sporty band til fest. Tennis møder op, klar til kamp til og til at starte din fest med musik med dansegaranti. Vi er klædt på med tennistøj, herunder selvfølgelig meget korte bukser, tennisketsjer og med scenen beklædt med kunstgræs.

Vi kommer helt ud på scenekanten og får spillet tennisbolden godt ud i hjørnerne med både nye og gamle hits, så du bliver nødt til at danse for at kunne følge med i tempoet.

DODO AND THE DODOS – kl 20.15

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet.

 Dodo & The Dodos er en af Dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end et band, drager de hen over efteråret og vinteren på tour, hvor de besøger en masse danske spillesteder. Bandet, som har stået på snart alle scener i Danmark glæder sig til endnu en gang at spille alle deres hits for deres feststemte publikum

Heart Rock – kl. 22.30

Heart Rock er en hyldest til genren, der trofast har guidet 3 levebrødsmusikere gennem livets op- og nedture.

​Selvom de tre musikere i Heart Rock, idag, er mere ædru end berusede og selvom Volvoen, villaen og vovsen er inde for rækkevidde, så fokuserer Thomas Jones, Kasper Lund og Simon Normand stadigvæk på at hylde det rebelske og rå som gennemsyrer rocken.

Kom selv og se/hør og fest med!

​Heart Rock er kendt for at levere et super live show – hver gang!

Afterparty kl. 00.00 til 03.00 i Rambo Bar med DJ Mathias Antonsen – der bliver smæk på!

Her finder du pladsen